onsdag 27 april 2011

Massor av pepp

Idag har det varit massor av aktivitet i vår klubblokal och på paradiset. Vår lilla klubb har förökat sig och fått en hel del nya medlemmar; vi fick alla knappt plats runt bordet! Dagens möte var även mitt sista som ordförande - för den här gången i alla fall! Posten tillhör från och med månaden maj vår kära kassör Kristofer Kärki. Jag önskar honom lycka och framgång i framtida uppdrag!

Idag diskuterade vi saker som affischer, påskuppropet, ekonomi och självklart första maj! Kl. 13.00 på Stortorget samlas vi på söndag för marsch mot Hembygdsparken, så kom gärna dit! Det blir både tal och sång och annat peppigt! Vi målade plakat dagen i ära med S, vilket alltid slutar med högljutt hamrande och god fika. Vår distriktssekreterare besökte oss även för att hålla valmöte till förbundskongressen i Stockholm i sommar; vi får hoppas på att klubbens Saga Henriksdotter och Klara Holmberg blir två av de fyra ombuden från nordost!

Det är så mycket på gång nuförtiden och det är himla kul att vi bara blir fler och fler, så peppa vidare allihopa medan jag ber farväl av mina veckomässiga onsdagsinlägg!

/Jonna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar